Are you ready for your next scavenger hunt? This hunt is going to focus on some light tanks, with a major bonus if you manage to do this in the T1 Cunningham.
Description and rules:
- The goal of this scavenger hunt is to destroy all the tier II light tanks in 3 of your best battles over this weekend (your submission will not qualify if all 7 non premium tier II light tanks are not destroyed between all your battles)
- If you use the T1 Cunningham for this scavenger hunt, you can add 100 XP points to your final score (T1 Cunningham needs to be used for all 3 battles).
- These are the tanks you want to aim for:
- Your final score will be based on your experience from all 3 of your battles. For each battle you submit:
- If you get the first victory of the day, divide the XP by 2
- For premium accounts: divide the XP earned by 15
- For standard accounts, divide the XP earned by 10
- The number you get is considered as your base XP score.
- This contest begins now, and ends Monday, August 13, at 11:59 PM PDT (6:59 AM UTC). Curious what time this is in your region? Use this handy Time Zone Converter to help you out.
- Only random battles allowed.
What to submit:
Send an email to firstname.lastname@example.org with:
- For each battle, you must have one screenshot of the garage pop up, and one screenshot or replay showing the tanks destroyed.
- This means your email should have 3 screenshots of the garage pop up, and 3 screenshots or replays showing the tanks destroyed.
- Your game name in the email, and American Scavenger Hunt in the email subject.
- All the calculations.
Do all your battles between now and August 13, at 11:59 PM PDT (6:59 AM UTC). Submit all your battles between these two times.
Example calculations required:
- Battle 1: 1585 XP (premium account)
- Battle 2: 1645 XP (Standard account)
- Battle 3: 2648 XP (first victory of the day, standard account)
Battle 1: 1585/15 = 105.6
Battle 2: 1645/10 = 164.5
Battle 3: 2648/2 = 1324. 1324/10 = 132.4
Total XP points: 402.5
All 3 battles were in the T1 Cunningham. Add 100 points: 402.5 + 100 = 502.5
Final score:502.5 XP points.
- 1st place: 10000
- 2nd place: 8000
- 3rd place: 6000
- 4th place: 4000
- 5th place: 2000